Ziņas

pefc post 1

08.09.2014

3000 koka trijstūrīšu dekorēs Helsinku centru

Septembra vidū Helsinku Dizaina nedēļā būs iespēja novērtēt PEFC Koka darbnīcas un lāzergriežanas studijas veidoto instalāciju pilsētas centrā.

Sabiedrībai būs iespēja piedalīties pilsētas centrā notiekošajā PEFC Koka darbnīcas un lāzergriešanas studijas rīkotajā pasākumā, veidojot instalāciju no 3000 koka trijstūrīšiem, kas izgatavoti no PEFC sertificētas bērza koksnes. Pasākuma mērķis ir popularizēt sabiedrībai to ceļu, ko ilgtspējīga koksne veic no Somijas meža līdz patērētājam, un arī tā pielietojumu inovatīvās idejās.

Ikviens varēs piedalīties instalācijas tapšanā nosūtot savu vēstījumu uzņēmumam, kuri izvēlēsies labākos iegravēs tos uz koka trijstūrīšiem. Dienas laikā uz pasākuma skatuves uzstāsies mūziķi. Cilvēkiem iesūtot vēstījumus, pamazām taps instalācija, kuras galīgo apveidu varēs novērtēt pašās beigās.

Pasākumam noslēdzoties, instalācija tiks izjaukta un koka trijstūrīši tiks izdalīti pasākuma dalībniekiem par piemiņu no šī pasākuma. Tādējādi uz daudzām mājām aizceļos koka dizaina elements ar vēstījumu.

Vairāk par pasākumu http://pefcwoodworks.com/en/

Dalies